Doneren

Doneren

CantaYoung laat kinderen in Kerkrade zingen. De stichting CantaYoung richt schoolkoren op en werkt aan een doorgaande koorlijn, zodat er na de basisschool een koor is voor elke leeftijd. Inmiddels zijn er schoolkoren in acht Kerkraadse basisscholen en zijn er twee jeugdkoren (voor 10-12 jaar en voor 12-14 jaar). En in de komende jaren zal dat verder groeien.

Voor de organisatie van dit alles is geld nodig: voor het betalen van de dirigenten, voor de aankleding van de koren, voor het organiseren van de concerten, voor de PR en voor het organiseren van speciale activiteiten.

Gemiddeld genomen kost een jaar zingen per kind €100,-. Nu worden we als Stichting CantaYoung goed ondersteund door de gemeente Kerkrade en door een aantal sponsors en door de Kerkraadse koren. Maar … er is meer nodig. U kunt ons helpen door een donatie. Overigens is uw donatie aftrekbaar van de belasting, omdat CantaYoung de ANBI-status heeft.

Donateur

Voor € 10,- per jaar bent u donateur van CantaYoung en ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief.

Vriend

Voor € 25,- per jaar bent u vriend van CantaYoung, ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief en een vrijkaart voor de grootse jaarlijkse eindpresentatie.

Dikke vriend

Voor € 100,- per jaar bent u dikke vriend van CantaYoung, ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief en twee vrijkaarten voor de grootse jaarlijkse eindpresentatie.Door uw donatie van € 100,- zorgt u ervoor dat een kind een jaar kan zingen.

Naam*

E-mailadres*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bedrag *